Waarvoor kan je een outdoor led screen gebruiken?

Je hebt ze vast wel eens een keer gezien, de outdoor led screen. Ze staan vaak bij het treinstation, bushokje of midden in een grote stad. Dat is natuurlijk niet voor niks. Een led screen wordt voor veel verschillende doeleinde gebruikt, maar het belangrijkste is toch wel reclame. Juist omdat het een groot scherm is, zullen er veel mensen naar kijken. Dit is dan ook de reden waarom je ze nog veel meer gaat zien.

 Opvallen

Als je net een eigen zaak hebt geopend wil je graag reclame maken. Reclame maken kan op veel verschillende manieren en een daarvan is dus via een led screen. Het voordeel daarvan is dat het licht erg fel is dus mensen er automatisch naar zullen kijken. Ook is het geen probleem om een led screen die speciaal voor buiten is, buiten te laten. Hierdoor kan je 24/7 reclame maken voor jouw bedrijf. Zo is het mogelijk om een led screen op een pand te plaatsen of als een billboard.

Waarschuwen

L2l ledscreens hoeven niet alleen maar te zijn om reclame te maken. Je kan er ook mensen mee waarschuwen. Je ziet dat dit eigenlijk veel gebeurt in Nederland bij plaatsen waar je uit kan gaan. Zo zullen ze je waarschuwen voor je tas en portemonnee maar ook over drugs. Mensen zullen hier sneller naar kijken dan naar een papiertje wat op de muur is geplakt. Het bereik hiermee is dus veel groter.

Informeren

Met een outdoor led scherm kun je mensen ook informeren. Dit is eigenlijk in combinatie met reclame. Je kan dus bijvoorbeeld een actie plaatsen op een led screen, hierdoor zullen veel mensen de actie zien. Je ziet dit bijvoorbeeld naast de weg. De benzine pomp heeft een bepaalde actie voor een goedkope snack met drinken. Je ogen worden daar naartoe geleid en voor je het weet heb je het gekocht. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *