Wat maakt een personeelsplanning effectief

Voor elk bedrijf is de personeelsplanning natuurlijk erg belangrijk. Een goede planning zorgt er namelijk voor dat iedereen weet waar hij/zij aan toe is en daardoor alles op rolletjes loopt. Het tegenovergestelde gebeurt natuurlijk met een slechte planning. Dat wil je voorkomen.

Veel bedrijven kiezen ervoor om hun planning in een excel bestand te maken. Dit werkt opzich wel prima. Maar als je bedrijf groeit, waardoor je steeds meer orders en werknemers krijgt, kan de plan snel een probleem worden. Voor je personeelsplanning kan een ‘dedicated’ software, zoals die van Outsmart, een erg handige investering zijn.

Maar wat zijn de voordelen van zo’n ‘dedicated’ software? In dit korte artikel leggen we het even uit.

Overzicht

De ‘dedicated’software van Outsmart zorgt ervoor dat al je werknemers en order samen op één plek komen. Op deze manier hoef je niet een schakel programma zoals Excel te gebruiken. Alles op één plek, betekent dat je veel gemakkelijker het overzicht bewaard en je je planning sneller en gemakkelijker in elkaar zet.

Hoe je je planning indeelt kun je gemakkelijk zelf kiezen. Zo kun je er voor kiezen om je planning per medewerker, per dag of per klant te regelen. Hoe doe je dit? Nou heel simpel, met de personeelsplanning van OutSmart sleep je simpelweg een order naar een openstaande werknemer of dag. Deze staat dan gelijk ingedeeld. Zo ga je door tot de planning voltooid is.

Altijd in contact

Het grote voordeel van een ‘dedicated’ software zoals OutSmart is dat je alles gemakkelijk op een app kan vinden. Dit geldt niet alleen voor jezelf, maar ook voor je werknemers. Iedereen kan dus erg gemakkelijk de planning bekijken en zien wat er moet gebeuren. Door dat je goed en makkelijk in contact staat met je werknemers kun je snel aan het werk. De productiviteit gaat dus omhoog. Kijk voor alle mogelijkheden eens op de website van OutSmart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *